Bibelstudier.nu

Jesus- Vår frälsare

Fiske och fördomar

september 28th, 2016

Jag slutar aldrig att förvånas hur mycket fördomar folk har. När jag säger att jag är kristen och troende så tror det genast att jag inte har några intressen förutom gud. Det tror jag ber hela dagarna. Jag har flera olika intressen och lever mitt liv som de flesta. Jag ser på TV och tycker om att gå ut och äta på restaurang som alla andra. Det är bara det att jag tror på något större. Annars lever jag precis som er andra.

En sak jag älskar att göra är att fiska. När jag är ute i naturen känner jag mig verkligen närmare gud än vad jag gör inne i staden. Sedan gillar jag att samla mina tankar när jag fiskar. Det fungerar lite som terapi för mig. Jag har nog alltid fiskat när jag tänker efter. Morfar var fiskare så vi fick ju följa med honom när vi var små. Jag blev nästan lite nostalgisk nu när jag skriver detta.

Jag gillar så klart att göra månag andra saker också. Som att måla, sjunga i kör och att träna. Så sluta upp med att vara så fördomsfulla när någon säger att det är troende.
vvvvv

Bibelstudier.nu

Jesus- Vår frälsare

Bibelstudier.nu