Bibelstudier.nu

Jesus- Vår frälsare

Gästvänlighet lockar änglar

september 27th, 2018

Häromdagen funderade jag på hur jag kunde göra mitt hem mer välkomnande. Anledningen till att jag tänkte på detta var att jag precis hade läst Hebreerbrevet från Nya Testamentet. Jag fastnade speciellt för vers 13:2 som påminner oss om att visa gästfrihet och påpekar att genom gästfrihet bjuder vi inte bara in människor, utan även änglar till vårt hem. Att bjuda in någon till sitt hem är för många något väldigt intimt och för mig personligen är det därför en oerhört fin gest. Det är ett tecken på förtroende att släppa in någon i den privata sfären. Att skapa ett välkomnande hem är en fråga om bekvämlighet såväl som skönhet. Då vi tillbringar mer tid inomhus under hösten och vintern känns det som ett utmärkt tillfälle att se över inredningen. Jag har redan hittat några fina inredningsprylar på https://confidentliving.se/sv som kan göra att hemmet känns extra mysigt och planerar att bjuda in nära och kära de kommande veckorna. Kanske får jag besök av änglarna också!

Staty av liggande ängel
Människor som äter buffé

Författare:

Bibelstudier.nu

Jesus- Vår frälsare

Bibelstudier.nu