Bibelstudier.nu

Jesus- Vår frälsare

Kyrkor som omvandlas till bostäder

oktober 1st, 2017

En sak som gör mig lite ledsen i hjärtat är att kyrkor säljs som bostäder. Jag skulle vilja att det fanns pengar till underhåll så att de kunde fortsätta att vara ett guds hus. Jag känner mig alltid så fridfull när jag stiger in i en kyrka. Samtidigt är jag så klart glad att de gamla kyrkorna inte står och förfaller. På så vis är det givetvis bättre att någon gör det till en bostad. Jag har sett flera exempel i tidningar och på TV om hur väl vissa har lyckats inreda den gamla kyrkan. Det är inte lätt eftersom kyrksalen är enorm och sedan är det bara mindre rum. Det krävs givetvis fina möbler som passar in. Fast detta är lite lustigt för både ett traditionellt och modernt möblemang passar utmärkt. Jag trodde bara att en gammal stil med tunga pjäser skulle fungera. Fast de moderna gör sig riktigt bra och jag tror det handlar om kontraster.

Kyrka i sten

Bibelstudier.nu

Jesus- Vår frälsare

Bibelstudier.nu